Akupunktur

Akupunkturen er det mest centrale i TCM og er en helt fantastisk måde at få kroppen i balance igen efter fysisk og psykisk belastning, der ofte ligger til grund for de fleste lidelser.

Liste over lidelser som med fordel kan behandles med Akupunktur

Behandlingsforløb

Først stilles en diagnose. Diagnosen tager udgangspunkt i en samtale, behandleren ser din tunge og mærker på din puls.

Ud fra diagnosen designes den helt unikke behandling til dig. De udvalgte akupunkturpunkter genopretter balancen. Der sættes tynde nåle i punkterne, nålene skal sidde i 20-30 min.

Afhængig af hvad du skal behandles for kan behandlingen suppleres med varme, laser, massage eller vejledning i kost, livsstil og qi gong øvelser.

Akupunktur er en yderst effektiv behandlingsform til en lang række lidelser og vi ser hurtigt en forbedring. Uanset hvad du fejler forventer vi en forbedring indenfor 4 behandlinger og vi forsætter behandlingen indtil du har det godt igen. Oftest 5-8 behandlinger og højest 10-12. Hvis du ikke responderer på akupunktur indenfor de første 4 behandlinger, henvises du til anden behandlingsform. Der tilskud fra sygesikring Danmark til behandling med akupunktur.

Bestil tid her

Rygproblemer

Rygsmerter er en folkesygdom, og alt for mange danskere har problemer med smerter i ryggen. Hver fjerde dansker lider af rygsmerter. Meget ofte vil akupunktur kunne afhjælpe stærke smerter i ryggen.

Forskellige former for rygsmerter

Generelt omtales rygsmerter som “ondt i ryggen”, og det kan dække over rygsmerter, der sidder i lænden, højere oppe på ryggen eller smerter fra en diskusprolaps. Som nævnt kan disse smerter i ryggen være meget kraftige, og ofte er det ikke formålstjenligt at indtage store mængder smertestillende medicin. Rygsmerter kan vare ganske få dage eller de kan være af kronisk karakter.

Bestil tid her

Stress

Akupunktur er meget effektiv mod stress. Hos Skagen Sundhedsklinik deler vi behandlingen op i 3 faser.
I første fase drejer det sig om at dæmpe og fjerne symptomerne fra stress så som:
– Lindre hovedpine og dæmpe tankemylder
– Forbedrer søvnen.
– Skabe ro og afslappethed i krop og sjæl
– Forbedrer fordøjelsen.

I anden og tredje fase når du har fået det bedre fysisk og psykisk arbejder vi med akupunkturen på at
– Vedligeholde en god søvn og øvrige kropsfunktioner.
– Styrke dit immunforsvar
– Opbygge ny energi
– Du vil også blive coachet i at;

Blive bevidst om egne handlemønstre der kan føre til stress så du har mulighed for at ændre din livsstil.
Finde egne ressourcer i dig selv og dit netværk.

Bestil tid her

Ryglidelser

Ryglidelser – iskiassmerter

Akupunktur er meget effektiv til behandling af diverse ryglidelser.

Bruges ved låste led i ryg, bækken og nakke.

De låste led er en følge af forkerte løft eller asymmetri i muskler. Gennem samtale og tests lokaliseres problem og årsag. Behandlingen består i ledopretning og muskelafspændning. Rasmus bruger forskellige manuelle teknikker.

Læs mere om behandling af ryggen…

Bestil tid her

Øreakupunktur
rygestop, slankebehandling

Øreakupunktur er et helt fantastisk redskab som terapi til en lang række lidelser og tilstande.

Øret indeholder et komplet billede af mennesket. Alle områder i hjernen og kroppen er repræsenteret i øret og kan med stor virkning bruges til at oprette balancen i mennesket.

Der findes en kinesisk udgave af øreakupunkturen, herudfra har franskmændende udviklet det vi i dag kalder den moderne øreakupunktur (auriculoterapi).

Hos Skagen Sundhedsklinik mestrer vi begge former for øreakupunktur.

Øreakupunktur bruges både som smertestillende terapi, rygestop, slankebehandling og meget andet. Øreakupunktur kan bruges som selvstændig behandling eller i kombination med traditionel kinesisk akupunktur. Vi bruger Auricoloterapien til rygestop og slankebehandling.

Læs mere her om øreakupunktur…

Bestil tid her

Hovedpine

Akupunktur behandling af hovedpine

Akupunktur behandling er effektiv for alle typer af hovedpine, og kan også anvendes til at forebygge hovedpine og migræne. Grundet vores moderne livsstil, er vores kroppe udsat for konstant stress, der fører til ubalance i vores nervesystem. Disse ubalancer resulterer generelt i symptomer og sygdomme som hovedpine, hypertension, hjertesygdomme, og hos kvinder kan det føre til hormonal ubalance og menstruationsforstyrrelser. Akupunktur behandling i disse tilfælde reducerer stressniveau, ved at sænke stress tilstand af kroppen og fremme afslappet tilstand af kroppen.

Bestil tid her

Jeg samarbejder med alle forsikrings selskaber