Cell wellbeing – Naturlig optimerings plan

“Optimeret velværs plan” er et enkelt, behagelig og gennemført system for at justere miljøet i kroppen og omkring dig, så dine fysiske, mentale og følelsesmæssige evner bliver optimeret.

Miljøet i og omkring dig styrer op til 98% af den måde, som mange af dine gener udtrykker sig på. I øjeblikket befinder du og næsten alle på jorden, på et sub- optimalt niveau, på grund af miljø påvirkningerne omkring dig. Forarbejdede fødevarer, lavt indtag af næringsstoffer, toxiner og kemikalier, elektromagmetiske felter og lav frekvens påvirkning, er alle årsager til kroppen ikke fungerer optimalt.

Alle de ting er drevet af to grundlæggende processer.

For det første kvaliteten af de nye celler som kroppen hele tiden genskaber og om de har optimale forhold. For det andet at optimere de enzym processer, som er ansvarlig for alle kroppens funktioner.

Fordi kropsmiljøet kontrollerer hvordan generne udtrykker sig, er det særdeles afgørende at kunne producere optimerede celler, som igen producerer optimeret væv, der producerer optimerede organer og til slut systemer og hele organismen – et optimeret dig!

 

 

cell-wellbeing

Dine enzynprocesser er helt afhængige af en konstant tilførsel af vitaminer, mineraler, aminosyrer, fedt, antioxidanter for at kunne operere. Dit nervesysten er stærkt påvirket af toxiner, tilsætningsstoffer og EMF/ELF frekvenser.

For at optimere dig selv, har du brug for at sikre, at disse processer arbejder optimalt.

Måske har du tit lav energi, dårlig søvn, svagt immunforsvar, dårlig koncentration, irritabilitet, generel ømhed og smerte, langsom bedring efter skader, og letter ved at få skader.

Hvis kroppen ikke fungerer optimalt kan det føre til kroniske helbredsproblemer. Programmet her er designet til at identificere mange miljømæssige påvirkninger, som kan føre til en reduceret effekt af dine gener og enzymer.

 Du får en en 90 dages plan for at håndtere disse problemer og optimere dig selv gennem kost og ernæringsmæssig justering.

Optimeret velværes plan er en “wakeup proces” hvor du bliver opmærksom på konsekvenserne af miljøet omkring dig og hvordan du påvirker din krop.

Bliv ansvarlig for dit eget helbred og sundhed. Tag styring af dit eget liv – tag en cell wellbeing test.

“Vi fortryder sjælden de ting vi gør. Til gengæld fortryder vi ofte de ting, som vi ikke fik gjort”

Bestil tid her