Shockwave

Effektiv behandling mod kroniske tilstande og gør muskler eller leddet mobilt igen.

Hvad er Shockwavebehandling?

Shockwavebehandling er en moderne og yderst effektive behandlingsmetode, hvorved højfrekvente lydbølger påføres et skadet område på kroppen. Med denne innovative metode kan syge forandringer af muskler, sener, ligamenter, bindevæv systematisk behandles, og allerede efter 1-3 behandlinger vil de fleste kunne mærke væsentlige forbedringer af tilstanden. Behandlingsmetoderne fjerner smertesymptomerne, genopbygger mobilitet og giver patienten en forbedret livskvalitet.

Hvordan virker shockwavebehandling?

Shockwave fremskynder patientens helingsprocess ved at aktivere kroppens egne restitueringsmekanismer. Det stimulerer metabolismen og forøger blodcirkulationen – skadet væv bliver gradvist regenereret og heler.

Dette er relevant ved bl.a. sårbehandling og behandling af arvæv samt behandling af skader indenfor det muskuloskeletale område (muskel-, sener-, ligamentskader og skader i selve bevægeapparatets led.

Hvor effektiv er shockwavebehandling?

Efter kun et par behandlingssessioner vil 80% af alle patienter opleve smertefrihed eller væsentlig smertereduktion.

Bestil tid her

 

Behandlingens længde og hyppighed?

En behandling tager typisk mellem 5-15 minutter afhængigt af skaden. For det meste er der brug for 2-3 ugentlige behandlinger. ofte kræves 6-8 behandlinger.

Hvilke typer skader kan behandles?

  • Alle subakutte og kroniske seneoverbelastningsskader; tendinopatier, tendinoser og seneskader
  • Skuldersmerter, slimsækirritationer og calcifikationer i skulderen
  • Tennis- eller golfalbue
  • Springerknæ (patellar tendinopati)
  • Skinnebensbetændelse (tibial stress syndrome)
  • Achillessenetendinopati
  • Irriteret hælpude (herunder også hælspore)
  • Skulder- og rygsmerter forårsaget af musklespændinger
  • Slidgigt i knæleddet
Bestil tid her

 

Behandling af en hælspore??

Grundet vores nye livsstil er hælspore blevet en folkesygdom. Og hælspore rammer en bred del af befolkningen: Kontormanden, der sidder for meget, spiser for dårlig kost og dyrker for lidt motion. Men også sportskvinden, der dyrker sport i timevis på ugentlig basis i rå mængder, har risiko for at døje med hælspore. Og at døje med hælspore er absolut ikke for sjov.

Det kan i værste og yderste tilfælde resultere i sygemelding fra dit arbejde, markant forringet livskvalitet og være invaliderende.

En hælspore kommer snigende. Og den starter som en betændelse i din hulfodssenen – det er den sene, som løber under din fod fra din hæl til dine tæer. Behandler du ikke denne betændelse, vil den gå over og blive til en hælspore.

Læs mere her

Jeg samarbejder med alle forsikrings selskaber