Privatlivspolitik for Skagensundhedsklinik.dk

Jeg opfylder naturligvis kravene til sikker opbevaring af de personlige data, jeg har registreret om dig – helt i tråd med persondataforordningen pr. 25. maj 2018. Herunder kan du læse, hvilke data jeg opbevarer i hvilke situationer. Og du kan læse, hvordan du forholder dig, hvis du vil ændre på noget, slettes helt fra vores system(er) eller klage.
Hjemmesiden
Skagensundhedsklinik`s hjemmeside leveres i samarbejde med wordpress. Jeg har en databehandleraftale med wordpress, som passer godt på dine evt. elektroniske spor i form af statistik og cookies.

Statistik på hjemmesiden
jeg opsamler nogle af dine besøgsdata anonymt, så jeg kan spore, hvor meget trafik jeg har på min hjemmeside, hvilke sider der er interessante og måske mindre relevante for dig osv.

Denne statistik opsamler jeg i samarbejde med Google. Jeg har en databehandleraftale med Google, som passer godt på dine evt. elektroniske spor.
Cookies

En cookie er også et elektronisk spor, som er lidt mere personligt. Når du besøger min hjemmeside, lægger vi en lille stump kode i den web-browser på din computer, telefon eller tablet, du har brugt til at besøge os. På den måde kan vi bl.a. tilpasse din oplevelse en lille smule. Eksempelvis, så du kun får vist det lille pop-up-vindue med tilmelding til vores nyhedsbrev, hvis du ikke er tilmeldt nyhedsbrevet i forvejen.

Hvis du har fået linket til min hjemmeside fra en af vores samarbejdspartnere, kan jeg også bruge cookies til at se, at trafikken kommer fra samarbejdspartneren, så jeg kan belønne dem for deres hjælp.

Du har selv accepteret, at jeg gemmer disse cookies, når du bruger min hjemmeside. Du kan altid slette cookies i din browser – eller slå cookiesporing helt fra – hvis du ikke ønsker at registrere disse data.

Alternativt kan du helt undlade at besøge min hjemmeside.

Tilmelding til nyhedsbrev
På min hjemmeside kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev. Jeg leverer mit nyhedsbrev i samarbejde med WordPress og Mailchimp som jeg har indgået en databehandleraftale med. Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, opsamler Mailchimp din mail-adresse og evt. navn til brug for nyhedsbrevet og intet andet. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen ved at klikke på afmeldingslinket i mit nyhedsbrev. Så fjerner du samtidig din mail-adresse og evt. vores navn i dit system.

Jeg udleverer aldrig nogle af disse data, som er opsamlet i forbindelse med vores hjemmeside til andre personer, som ikke er nævnt her.

Betaling
Når du køber noget hos mig foregår det med mobilpay og dermed Danske Bank, hvor jeg har en erhvervsaftale med. Udstedes der en faktura foregår det fra journalsystemet Planner4you (Imagedata) som jeg har en databehandleraftale med. I mit faktura system registrerer jeg også dit navn, din adresse, e-mail og telefonnummer.
Nyhedsbrev
Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, registrerer jeg din e-mail-adresse og evt. fornavn i vores system til udsendelse af nyhedsbreve, Mailchimp. Jeg gør mig umage for at sende dig relevant information om vores forskellige aktiviteter.

Vi kunne aldrig under nogen omstændigheder finde på at udlevere din mailadresse til andre.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Lettest foregår det ved at følge instruktionerne direkte i nyhedsbrevet. Du kan også sende mig en mail på rasmus@skagensundhedsklinik.dk
Kontakt via e-mail
Hvis du kontakter mig via e-mail, skal du vide, at e-mail ikke nødvendigvis er et sikkert medie. Vi anvender ikke sikker e-mail (da det er meget omstændeligt – især for dig), og det skal du være opmærksom på, hvis du sender os private eller personlige informationer.

Har du sendt os personlige informationer på mail – og hvis jeg vurderer, at det er relevant i forhold til en evt. rådgivning – gemmer jeg disse informationer i mit mail-system, mens korrespondancen står på. Efterfølgende sletter jeg korrespondancen.
Sikkerhedskopiering af data
Jeg sikkerhedskopierer løbende alle computere og al vores data. Dermed sikkerhedskopierer jeg også alle de data, jeg måtte have på dig.

Jeg anvender Norton for sikkerhed og Microsoft som eksterne bacup-leverandører. Jeg har en databehandleraftale med både Norton og Microsoft.
Jeg anvender journalføring systemet Planner4you (image data), som er et krypteret system til opbevaring af persondata, hvor skriftlig samtykkeerklæring også foregår.

Dine rettigheder
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke informationer jeg har registreret omkring dig. Ligesom du til enhver tid kan bede om at få dine data slettet helt fra ethvert af vores systemer.

Kontakt mig på rasmus@skagensundhedsklinik.dk

Dine klagemuligheder
Hvis du ikke synes, jeg passer godt nok på dine data, eller hvis du ikke synes, jeg reagerer korrekt på en henvendelse omkring dine data, kan du klage til Datatilsynet her.