Vitaminer og mineraler er livsvigtige

Det aller bedste er selvfølgelig, hvis vi kan spise os til tilstrækkeligt med mikronæringsstoffer gennem vores mad. Vitaminerne og mineralerne i maden er organiske og dermed lettere optagelige for kroppen.

Vores behov for vitaminer og mineraler er  individuelle og ændrer sig livet igennem afhængig af alder og livsomstændigheder. Dog indeholder mange fødevarer i dag langt færre mikronæringsstoffer end for bare 50 år siden, – faktisk helt op til 60% mindre næringsstoffer. Det skyldes primært den måde vi forarbejder dem på samt de dyrkningsmetoder der anvendes.

Vitaminer og mineraler er afgørende for stort set alle processer i din krop, alt lige fra dannelse af dine fordøjelsesenzymer til din energi, hukommelse, blodtryk, koncentrationsevne og dit humør er afhængig af en stadig tilførsel af mikronæringsstoffer.

En stor del af det at leve sund er kost og motion, men vi kommer ikke udenom at skulle tilføre tilskud hvis vi skal kunne holde til det tempo og den livsstil vi fører os.

Jeg har personligt brugt meget lang tid på at finde det firma jeg vil anbefale og kan stå 100% inde for. Min anbefaling her kommer virkelig fra hjertet. Jeg er seriøst blow away med kvaliteten, optageligheden og deres holdning til økologi og bæredygtighed. Alle deres vitaminer og mineraler er enten food state, whole food eller i organisk form. Det er ganske simpelt lavet på mad i den fineste form. Det er veganer venligt, på nær deres Q10, men det arbejder de på. Deres fyldstoffer i de plantebaserede kapsler er urter og ikke rismel som i mange andre tilfælde. Jeg er ganske

Jeg vil derfor anbefale at man kigger på deres side www.nani.dk – gennem dette link  giver jeg dig 10 % i rabat hvis du bruger denne kode SSK10.

Hvis du er i tvivl om hvilke vitaminer/mineraler DIN krop mangler vil jeg anbefale at få lavet en cellescanning (cell wellbeing), derigennem får du et 100% valid svar.

Testen kan du bestille hos mig eller book selv online.

Vælger du at købe produkter fra NANI er det også muligt at få produkterne sendt direkte til din dør gennem mig.